image
image
image
image
image
image
 

 

 

 

 

Klovnen Silja | Klovneshow | Nissemor | Sang & Musikk | Priser og Bestilling   Barneselskap | KlovnefaktaPiraten Sol | Spill og Moro | Referanser
Klovnen Silja`s Hovedside

image image
image

 

 

Ønsker dere et uforpliktende tilbud?    

Fyll ut Kontaktskjemaet så tar vi kontakt med deg!

_____________________________________________________________

NSB i vinterferien 2015

SMS fra en mamma som tok toget fra Bergen til Oslo lørdag 21. februar 2015;

Kjære Silja!
Tusen takk for din iherdige og vennlige opptreden for barna på 3-toget fra Ustaoset til Oslo i dag. Der vil gå gjetord om din innsats! Beste hilsen mor til piken med den lange fletten og den lille gutten med bukseseler...) God tur hjem til lørdagskveld og fortjent hvile! :)  

Klovnen Silja sendte så en sms tilbake - takket for fine ord - og spurte om SMS'en kunne brukes som referanse - og fikk dette til svar; 

Ja, selvsagt!
PS:  Hun minste har forresten spurt etter deg flere ganger etter at vi kom hjem og når hun får se deg igjen, så du gjorde et varig inntrykk. Alt godt videre!

Hilsen Vicky - mor til to fornøyde unger

_____________________________________________________________

Barnas Dag i Porsgrunn, 31. mai 2014

Dette er hva sto i en Epost sendt fra en mamma til arrangøren av Barnas Dag i Porsgrunn ( Christer Halvorsen ) og videresendt fra Christer til Klovnen Silja;

Hei og tusen takk for en FLOTT lørdag!!! Vi er en familie med tre barn i alder 6, 9 og 10 år. Vi alle hadde det svært gøy og fantastisk!

Jeg som voksen syntes klovnen Silja var utrolig flink og morsom! Jeg lo like godt som mine tre barn. Vi likte henne svært godt! Dette er den aller første klovnen jeg har likt så godt!!!  Kjempe!!   Mvh

Bente Bystrøm   Mor med fine minner
_____________________________________________________________

Privat bursdag Rakkestad, 05. april 2014

Vi hadde besøk av kloven Silja i min datter Madeleines 4-årsdag. Det var stor suksess blant små og såvel som store!  Alle satt som tente lys og koste seg gjennom hele forestillingen... Bursdagsbarnet og storesøster fikk være være med i showet og syntes det var knallgøy. :)  Kan virkelig anbefales som innslag i barnebursdag!

Siri Sagbakken

_____________________________________________________________

Privat bursdag Kalvsjø, Lunner  26. januar 2014

Hei Silja.   (epost tilsendt til Silja dagen derpå selskapet)

Vi vil takke for feiende flott underholdning i 6 års bursdagen til Selma. Du klarte å "trollbinde" 24 unger (og også oss voksne) med et spennende og veldig morsomt trylleshow, med ballonger og ansiktsmaling. Selma synes det var stor stas å være midtpunktet, at Klovnen og barna sang bursdagssang for henne, samt at Bamse kom å delte ut godteri til slutt!  Har fått mange positive tilbakemeldinger fra publikummet.

PS: Selma synes det er veldig morsomt når du "vrikker" på rompa- og jeg har i etterkant på oppfordring prøvd å etterligne deg. Da sier hun; "Mamma, nå er du morsom - men Klovnen Silja er MYE morsommere enn deg!"

Ei lykkelig jente sovnet i går med et smil om munnen, med tryllestav i hånda - midt i et "abrakadaBRA!"   -   TUSEN TAKK, du er verdt hver krone!

Hilde Wessel

_____________________________________________________________

Privat bursdag Jessheim 12. januar 2014

Hei Silja!

Jeg ville bare takke for en flott forestilling på Sanad sin 4 års dag på søndag. Ungene koste seg veldig og snakket om dette i flere dager når de kom tilbake til barnehagen :)

mamma Kirsten

_____________________________________________________________

Jul i Bygda, Trøgstad Sparebank 14. desember 2013

Hei Nissemor !  (e-post tilsendt i etterkant av arrangementet)

Vi i Trøgstad Sparebank har forskjellige «aktiviteter» for barn i forbindelse med Jul i Bygda (Trøgstad).  Denne gangen var vi så heldige å få besøk av selveste Nissemor.  Ei sprudlende nissemor som trollbandt barna. Det er vanligvis alltid litt «uro» før en forestilling. Noen av barna vil markere seg og andre liker best å gjemme seg på mammas fang. Det Nissemor klarte, var å fange oppmerksom-heten til alle!  Både barn og voksne koste seg under forestillingen, og alle gikk fra banken med et stor smil!

Nissemor`s underholdning passer for alle barn og barnefamilier,  spesielt de fra  2 – 6 år  og voksne 25 – 99 år.

 Mvh IKT og Markedsansvarlig Leif Rune Grefsli
______________________________________________________________

Toftedagen 06. juli 2013

Epost-tilbakemelding fra tilfeldig publikummer fra Tofte:

Hei Silja! Jeg og mine barn på snart 2 år og snart 4 år overvar showet ditt på Tofte på lørdag og synes det var ett godt og fengende show for alle! Eldstemann var opprinnelig livredd og ville ikke se, men etter hvert observerte jeg at han lo med og virkelig fulgte med. Minstemann satt fjetret! Og jeg lo godt gjennom hele showet! Overhørte også mange voksne som var ivrige og positive!

 Mvh Astri Smith Jagland
______________________________________________________________

Rana Kulturskole 12, 13 og 14 mars 2013

Vi i Rana Kulturskole i Mo i Rana har hatt den store gleden av å ha klovnen Silja på besøk under vårt prosjekt  “Musikalsk Sprudling”. Dette prosjektet er i regi av Den Kulturelle Skolesekken, og går kort sagt ut på å involvere alle de største barna i barnehagene samt alle førsteklassingene i Rana-skolene i et kor-prosjekt.

Nå i mars var tiden kommet til å kjøre konserter med barna; hvilket betyr at det ved hver konsert befinner seg 150 barn på scenen – og 450 familiemedlemmer i salen forøvrig. Det ble totalt 4 forestillinger - hvorav Klovnen Silja hadde laget 2 forskjellige opplegg - ett for barnehagebarna og ett for førsteklassingene.

Det skal noe til for å opprettholde fokus i en så stor gruppe. Dette klarer klovnen Silja på en utmerket måte! Hennes inntreden mellom sangene var gull verdt for forestillingen, da den bød på humor for både store og små. Både de på scenen og publikum ble underholdt på en super måte. Hun har et utmerket tempo i sin opptreden, og vi fikk ta del i fikse trylletriks, fin komikk, flotte ballongfigurer og klovnerier på høyt nivå. Hun inkluderte stolte medhjelpere fra barnekoret, og holdt absolutt alle i ånde.'

"Vi har prøvd forskjellige underholdere tidligere år - med vekslende hell (for å være snill). Vi har hatt proffe folk som på ingen måte har greid å holde ungene i sjakk, og har bidratt til rotete tilstander på scenen  Dette slapp vi så absolutt med Klovnen Silja!  Man ser med en gang hvilken kvalitet hun har i forhold til å holde barna i ånde.

- Vi er veldig glade for at hun kom og gjorde forestillingene til noe helt spesielt!

 For Rana Kulturskole, Frode Hansen
______________________________________________________________

Storo Storsenter, Oslo 2. mars 2013

Her er noen rosende ord fra oss! Vi takker Klovnen Silja for et fantastisk program her på Storo Storsenter i forbindelse med Karnevalet vi hadde på skøytebanen vår lørdag 2. mars. Hun har full kontroll, holder sirlig orden på køen av barn som vil ha ballong og underholder til barnas store begeistring! Gleder oss til neste gang hun kommer på besøk hit til Storo Storsenter. Vi vil gjerne at Klovnen Silja skal komme tilbake til oss allerede lørdag 16. mars. Det er en ordinær handlelørdag, men alltid hyggelig at det skjer noe ekstra for barna!

 Markedskoordinator Irene V. Johnsen
______________________________________________________________

Privat bursdag Hakadal 16. februar 2013

Tenkte at jeg skulle gi deg en tilbakemelding fra Tobias sin 5-årsdag som du underholdt ved lørdag 16/2-13. Vi ble meget imponert! Svært ryddig i forkant, presist oppmøte og utrolig profesjonelt gjennomført! Trylleshowet fikk jeg dessverre ikke med meg stort av pga en litt redd jente. Men jeg hørte ungene hvinte av fryd og at det var meget hyppige latterkuler inne fra stua. Min mann fikk derimot med seg hele showet og hans kommentarer var at det var råbra og veldig artig! Ungene var svært - svært - svært fornøyde!!!  Til 6-årsdagen neste år, vil vi gjerne at alle barna skal få velge seg hver sin figurballong (i stedet for forhåndslagede ballonger som ble delt ut denne gangen) – for dette må vi gå for en gang til!  J  Igjen – tusen takk for strålende innsats!

Anita Jensen
 
______________________________________________________________

Vinterlysfestivalen Nordland Teater  23 - 29 Januar  2013

Klovnen Silja deltok under Nordland Teaters Vinterlysfestival 2013 og hennes forestilling ble veldig godt mottatt av både barn og voksne. Forestillingen er både leken, morsom og med fin varighet. Den appellerer til alle målgrupper. Klovnen Silja utfører sine trylletriks med eleganse og sjarm. Hun inkluderer barna på en veldig briljant måte.  Klovnen Silja utførte de ulike showene / forestillingene på ulike steder, herunder skoler, kjøpesenter, åpne forestillinger på en av Vinterlys-scenene. I tillegg var hun på miniturné hos barnehager i omegn. Sitat fra evalueringen fra noen av barnehagene;

  • Multekarten barnehage: Klovnen Silja ble en stor suksess! Vi er kjempefornøyde med besøket

  • Skjærvengan barnehage: Den artigste klovnen jeg har møtt, kjempeartige trylletriks!

 Forestillingen kan på det varmeste anbefales!

Hilde Karin Skreslett og Isabella Flått v/Nordland Teater
 
______________________________________________________________

Moltekarten Barnehage  Januar  2013

Vi i Moltekarten gårds og naturbarnehage er helt imponert over deg! Ungene snakker til stadighet om klovnen Silja, tryllinga og ballongene. Før hadde vi 17 traktorkjørere, -  nå har minst 3 av dem byttet til å bli tryllekunstner! J
Klovnen Silja klarte å få 17 stk fra 1-6 år å sitte stille i en time! Imponerende!!

Solveig Fagerjord v/Moltekarten gårds og Naturbarnehage
 
______________________________________________________________

Abrakadabra & Skøyen barnehage Oslo 31. okt. 2012

Vi vil gjerne takke Klovnen Silja en masse for et FLOTT opplegg i våre to barnehager -  Abrakadabra og Skøyen barnehage! Alle hadde det gøy og var i godt humør! Festen og opplegget passet bra til våre små også!  ( 2-3 år. )

Antje, assistenter og barna
______________________________________________________________

Smietorget & Granstunet kjøpesenter Gran 13. okt. 2012

Tusen takk til Klovnen Silja som gjorde Barnas dag i Gran til en hyggelig og morsom opplevelse for hele familien! Hun er ei sprudlende dame som klarer å begeistre barna på en herlig måte. Silja har vært på besøk på Smietorget flere ganger, men blir bare bedre og bedre!

Vi er veldig fornøyd med at Klovnen Silja varierer sitt program i løpet av tiden hun underholder hos oss. Alt fra trylleshow, sang , ansiktsmaling og de fantastiske ballongfigurene barna får med seg hjem!
Lykke til videre Silja -  vi anbefaler deg trygt til andre! 
J

Senterleder Kari Morka
______________________________________________________________

Sødorptunet kjøpesenter Vinstra 11. okt. 2012

Vi har fått kjempegode tilbakemeldingar om trylleshowet, og frå fornøgde kundar som synes Klovnen Silja var eit morsomt innslag! Vi er alt-i-alt med både show, ballongknyting og ansiktstatoveringar veldig fornøgde, og skal ha Klovnen Silja i minne ved seinare anledningar! TUSEN TAKK!

Senterleder Lene S. Eide  v/Sødorptunet

______________________________________________________________

Nettbuss Ringerikes stand på Ringeriksdagen
den  1. september 2012

Tusen takk for at Klovnen Silja ville være med oss på Ringeriksdagen igjen!  Det er stor stas med ei sprudlende dame som tiltrekker seg både barn og voksne sånn som hun gjør! Klovnen Silja har og gir masse energi og glede til de rundt seg og vi er superfornøyd med den jobben hun gjør. Det er lov å bli litt sliten med så mye "mas" og mye mennesker, men Silja er like blid og engasjert  - og det smitter også over på oss andre. Barna blir aldri lei av Klovnen Silja  - ei heller ballonger  - så stå på videre! Håper du har tid, lyst og anledning til å jobbe sammen med oss ved senere anledninger også.

Jeg anbefaler virkelig alle andre å benytte seg av Klovnen Siljas tjenester!
Dagen blir da fylt med energi og glede!  :)

Mona v/Nettbuss

______________________________________________________________

Privat 40 års lag på Hadeland 19. aug. 2012

Veldig morsomt! Uten tvil, morsomt!  Artig for både store og små. Sønnen min snakket mye om det og det gjorde faktisk vi voksne også. Også så utrolig bra med alle de forskjellig typene ballongfigurer da.... Det var helt klart en inner-tier! Å så var det en ting til som flere kommenterte, og det var faktisk at showet begynte allerede da du kjørte inn på gården -  og om hvor godt du taklet alle de forskjellige personlighetene, de forsiktige like bra som de som var frampå...  Vi storkoste oss, og jeg gir deg helt klart god omtale.  Dette kan du virkelig!

Marthe Ohren  (gjest på festen)

_____________________________________________________________

Norsk Vegmuseum v/Lillehammer 12. aug. 2012

Klovnen Silja har hatt forestillinger på Norsk vegmuseum ved flere anledninger. De siste gangene har hun opptrådt på vår friluftscene med ca. 3000 i «salen». Klovnen Silja er i gang fra første sekund og får barnas oppmerksomhet med det samme. Showet er uten et eneste dødpunkt og det er humor som de minste barna lett er med på samtidig som det kommer noen bemerkninger som også gjør at de voksne ler og har utbytte av forestillingen. Det gjøgles, trylles og tulles så barna hyler av begeistring fra start til slutt. Enkelte barn blir også invitert opp på scenen til stor fornøyelse både for de som er så heldige å bli plukket ut og de i publikum. Sang og musikk fungerer også bra og ballongknyting etter alle kunstens regler er alltid et populært innslag.

Vi har vært svært fornøyd med Klovnen Siljas forestillinger på Norsk vegmuseum og kan trygt anbefale henne til show for barnefamilier.

Formidlingsleder Åsmund Sletten v/Norsk vegmuseum

______________________________________________________________

Storo Senter, Oslo 24 mai 2012

Vi fikk mange flotte tilbakemeldinger på Klovnen Silja! Hun pratet og tullet med leende barn, ordnet opp i køsystem og organiserte slik at alle ble sett og alle fikk ballongfigurer. Dette var virkelig en suksess og vi gleder oss til neste besøk!

Markedskoordinator Vibeke Wærstad

______________________________________________________________

Privat 7-års bursdag 02.mai 2012

Vi hadde Silja på besøk til Nikolais 7 års bursdag. Hun kom presis, var flott sminket og showet var vel forberedt på forhånd. Masse latter, stort engasjement og mye moro!  For oss voksne: Alt var profesjonelt lagt opp og gjennomført, både før, under og etter showet. Dette kan jeg trygt anbefale andre barn og foreldre!”

Trond Paulsen

______________________________________________________________

Hadeland Glassverk 21+ 22 april 2012

Tilbakemeldingene på både trylleshow og ballongknytingen er kjempegode!
(Se også referanse fra 10. september 2011)

Salgssjef Kristin Gamme Helgaker

______________________________________________________________

Onsoft Computer Systems Bergen 12 april 2012

Vi hadde en vellykket påskefest med Klovnen Silja! Her var både store og små veldig fornøyde med den kjekke klovnen vi hadde på besøk. J  Det var en suksess! Både store og små var veldig fornøyd med både trylleshow og ballongkurs. Klovnen Silja fanget barnas oppmerksomhet fra første stund! Vi opplevde henne som veldig profesjonell både før, under og etter showet. Vi takker for en herlig time!

Elisabeth v/OCS

______________________________________________________________

Privat 8-års bursdag 06.februar 2012

Vi har hatt besøk av klovnen Silja, som kom presis (på minuttet) og gikk rett på sak. 16 jenter på 8 år ble underholdt i 45 minutter, de fikk selv delta i litt trylling og alle var opptatt med det som skjedde. Som forelder var dette veldig behagelig, vi kunne rydde og så slappe av uten å tenke på barna. Anbefefales!

Kyrre Clausen

______________________________________________________________

Privat 9-års bursdag 28.januar 2012

Jeg vil gjerne skryte av det vellykkete showet! Barna storkoste seg og flere kom og spurte hvordan vi hadde fått tak i klovn som "kunne komme hjem til oss" =)
Bursdagsbarnet, ikke minst, var super happy og beskjeden fra lillesøster kunne ikke vært tydeligere; Klovnen Silja skal komme i min bursdag også!! Så håper du har noe tid ledig i juni =))

Tusen takk igjen for strålende opplegg!

Birgitte Semmelmann

______________________________________________________________

Hadeland Glassverk 10. september 2011

12.09.11  Tusen takk for flott bidrag under Barnas Dag her på Hadeland Glassverk lørdag. Ikke tvil om at du var et populært innslag her hos oss!  Vi har i dag hatt evalueringsmøte vedrørende dagen, og ønsker å sette opp en ny Barnas Dag allerede i mars 2012 - under vårsalget - og ønsker derfor å booke deg igjen!

Salgssjef Kristin Gamme Helgaker

______________________________________________________________

Nettbuss Drammen 3. september 2011

Takk for fantastisk hjelp på standen i forbindelse med Ringeriksdagene! Å ha deg der gjorde at vi fikk den ønskede effekten ut av dagen.  Barn og foreldre stoppet så vi kom i kontakt - og fikk formidlet vårt budskap. Det var morsomt for publikum å være hos oss, og du fikk på våre vegne levert ut masse give-aways.

Silja's tilstedeværelse under dagen var så bra at vi bestiller henne igjen i 2012!

Jan Hatten avd. Ringerike

______________________________________________________________

Torghattmessen i Brønnøysund 27 aug. 2011

Torghattmessen er meget fornøyd med forestillingene til Klovnen Silja, og har brukt henne i forbindelse med vår barneunderholdning flere år på rad. Vi opplever at Klovnen Silja får veldig god kontakt med barna og har en humor som går "rett hjem" hos de små! Forestillingen virker godt planlagt, men allikevel med godt rom for improvisasjon - noe som gjør showet unikt for hver gang. I tillegg til det rent kunstneriske, opplever vi også at Silja er profesjonell å samarbeide med, og at avtaler blir overholdt. Vi kan derfor trygt anbefale Klovnen Silja til alle andre som ønsker et morsomt og underholdene show for barn!

Elisabeth Lilleholt v/Torghattmessen

______________________________________________________________

Bryllup Midtre Olimb Gård 20 august 2011

Vi benyttet Klovnen Silja som innslag i min datters bryllup, og det vakte begeistring både hos store og små! Både Trylleshow og ballongdelen var morsom og barna hadde stor moro av å delta selv.  Også de voksne satte pris på innslaget, og ble fenget av showet!

Vi takker for et kjempeartig innslag og anbefaler Klovnen Silja til andre bryllup også!

Inger Anne N. Berg

______________________________________________________________

Norsk Vegmuseum 11.august 2011

Norsk vegmuseum på Hunderfossen hadde besøk av Klovnen Silja med både trylleshow og ballongfigurer. Showet var veldig populært og barna nærmest dirret etter å få hennes oppmerksomhet. 

Klovnen Silja evner å engasjere barna og involvere dem i showet. Vi på museet opplever henne som lett å samarbeide med og kommer til å bruke henne ved flere anledninger!.

Randi Tone Skjelsvold

______________________________________________________________

Forskningsinstituttet / Nova Januar 2012, 11, 10 og 09

Til både årets, fjorårets - og året før der har vi vært veldig fornøyd med opptredenene til Klovnen Silja. Hun har opptrådt for ca. 40 - 50 barn hvert år.

Silja involverer barna på en måte som gjør at de opplever showet som juletrefestens høydepunkt. Opplevelsen er svært morsom og minneverdig for barna.

Klovnen Silja er ryddig og grei å kommunisere med i forkant av opptredenen, og møter presis med det nødvendige utstyr Hun har mine beste anbefalinger!

Vibeke Heidenreich

______________________________________________________________

 Wikborg Rein & Co Januar 2012 og 2011

Vi hadde besøk av Klovnen Silja/Nissemor på vår juletrefest.  Både unger og voksne storkoste seg med komisk trylleshow og utdeling av figurballonger. Senere på kvelden fikk vi besøk av Nissemor, som organiserte gang rundt juletreet og utdeling av godteposer. Vi anbefaler henne gjerne!

Gunn Lisbeth Krogstad

______________________________________________________________

Norges Rederiforbund 2012 / 2011 / 2010 / 2009

Norges Rederiforbund har de 3 siste årene hatt glede av Klovnen Siljas komiske trylleshow (forskjellige show hvert år!) med ballonger og som Nissemor.

Fra første øyeblikk fanger hun barnas oppmerksomhet med alt fra tøysing til trylling samtidig som hun er flink til å inkludere barna i forestillingen! Hun har evne til å improvisere, noe som gjør det hele lett og ledig og hun fletter gjerne inn noe for de voksne.

Vi har fått mange positive tilbakemeldinger - og gir Klovnen Silja våre beste anbefalinger!

Heidi A. Hestholm - Juletrefestkomitè-ansvarlig..

______________________________________________________________

Narvik Bibliotek 16. november 2010

Narvik Bibliotek takker Klovnen Silja for et kjempefint show! Ballongfigurene gjorde også stor suksess på biblioteket, som var fylt med fornøyde barn.

Vi anbefaler Klovnen Silja for andre bibliotek!

Randi Agersborg

______________________________________________________________

Privat 60 års lag september 2010

Jeg har så lyst til å fortelle alle at tilbakemeldingene fra gjestene i mitt 60 årslag er helt topp ! ! J Dette var virkelig morsomt og underholdende for store og små, dette vil vi ha med oss i hjertene videre.

Igjen tusen takk til Klovnen Silja som gjorde at kvelden med gjestene mine fikk en ”høgdare” uten like!  Ønsker at andre skal få oppleve det du ga oss og hvis noen trenger  å ringe for å snakke med meg – for å høre hvordan showet var - så gjør gjerne det!

Lisbeth Stengrimsen  Tel; 98 61 66 03

_______________________________________________________________

Torghattmessen i Brønnøysund august 2010

Klovnen  Silja gjestet også i år Torghatt-messen i Brønnøysund. På lørdag var det dags for  barnekarneval som endte opp på Tørrfiskbrygga med storstilt klovnen Silja-familieshow.

En velforberedt og humørfylt klovn gav store og små en trivelig stund med ablegøyer, tryllekunster og tilslutt utdeling av ballongfigurer til barna. Etter mange gode tilbakemeldinger  og stort oppmøte var arrangøren storfornøyd etter forestillingen.

Også er det  heller ikke noen ulempe at klovnen Silja , uten sminke og kostyme, er en positiv og trivelig person å ha på besøk og gjøre avtaler med!

Torghattmessen takker på vegne av de mange barn og voksne du gledet, for din fine innsats og trivelig besøk i Brønnøysund.

Messestyret v/Ole Inge Jenssen

_______________________________________________________________

Dyrebeskyttelsen avd. Hadeland juni 2010

Klovnen Silja er en sann dyrevenn som anbefales på det varmeste! Hun har også bidratt økonomisk - noe vi også setter stor pris på!

Kristin Bjerkås

_______________________________________________________________

Privat bursdag  juni 2010

Klovnen Silja var på besøk hos oss i 6-års bursdag. Bursdagsbarnet og de andre gjestene storkoste seg. Silja fikk aktivisert alle, - også de voksne! Vi lo og fniste om hverandre! Dette var gøy og anbefales som et ekstra krydder i barneselskap:)

Cathrin Helde

_______________________________________________________________

Haugenstua Skoles Barnehage juni 2010

Vi sier Tusen Takk for en fin forestilling - og et minne vi sent vil glemme!      Klovnen Silja er kjempeflink til å få med seg alle barna - alt fra de minste på 2 år - til de største på 6 år. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra både voksne og barna i barnehagen, og anbefaler Klovnen Silja til andre!

Tove v/Haugenstua Skoles barnehage

______________________________________________________________

Askimtorget kjøpesenter  april 2010

I forbindelse med oppdrag på Askimtorget Kjøpesenter 22 april hadde det dessverre oppstått en misforståelse mellom senterkontoret og de som trykket annonsen - slik at tidspunktet for Klovnen Silja's show sto feil oppført i senteravisen.  Dette er hva senterleder skriver i sin referanse til Klovnen Silja:

"Da vi trengte klovnen Silja fort som fy… kastet hun seg i bilen og var på plass flere timer FØR vi egentlig hadde avtalt! Fleksibelt og flott gjort!! Barna ble underholdt etter alle kunstens regler. Klovnen Silja anbefales.

Håvard Lippestad - senterleder v/ Askimtorget Kjøpesenter.

_______________________________________________________________

Norges Rederiforbund 2009 / 2010 / 2011

Norges Rederiforbund har de 2 siste årene hatt glede av Klovnen Siljas komiske trylleshow med ballonger og som Nissemor. (Og har allerede booket Klovnen Silja til nytt show på  juletrefesten i Januar 2011!)

Fra første øyeblikk fanger hun barnas oppmerksomhet med alt fra tøysing til trylling samtidig som hun er flink til å inkludere barna i forestillingen! Hun har evne til å improvisere, noe som gjør det hele lett og ledig og hun fletter gjerne inn noe for de voksne.

Vi har fått mange positive tilbakemeldinger - og gir Klovnen Silja våre beste anbefalinger!

Heidi A. Hestholm - Juletrefestkomitè-ansvarlig.

______________________________________________________________

 

Tusenfryd familiepark juni 2008

Tusenfryd Event hadde gleden av å bruke Klovnen Silja på et av sine teltarr. 7. juni 08. Klovnen Silja hadde 3 show for over 300 mennesker totalt. Showet til Klovnen Silja var midt i blinken for familiesegmentet som var på arrangementet denne dagen. Både gjester og ansatte fant showet morsomt, variert og underholdende. Hun klarte å skape engasjement blant gjestene og viste allsidighet i showet gjennom trylling , humor og ved å ta med seg barna i showet.

Vi hadde stor glede av Klovnen Siljas underholdning denne dagen. Samtidig ønsker vi å fremheve at hun var svært profesjonell, positiv, fleksibel og vennlig mot våre gjester. Klovnen Silja får våre beste anbefalinger.

Kommentar fra en av de ansatte ved Tusenfryd etter endt show; "Det er et av de beste trylleshowene jeg noen gang har sett !!"

Thea Thalåsen - Arrangementsansvarlig Event, Tusenfryd.

_______________________________________________________________

Løten Folkebibiotek  febr. 08

Det var første gang Klovnen Silja var hos oss. Fremmøtet var upåklagelig - minst 100 personer.... Fra øyeblikket Klovnen Silja kom fykende inn på "scenen" i biblioteket med trompetfanfarer hadde hun publikum i sin hule hånd. Barna deltok 110% og lydnivået tror jeg aldri har vært høyere i Løten folkebibliotek! Når det var ferdig - kunne Klovnen Silja gjerne ha holdt på lengre - for ingen hadde lyst til å gå hjem! Forestillingen anbefales på det beste!

Smakebit fra forestillingen; http://www.youtube.com/watch?v=pFbMm5NNkfk

Biblioteksjef Ragnhild Solås Velle.

______________________________________________________________

Fra publikummer på Løten Folkebibiotek  febr. 08

Gratulerer med et fortryllende og forrykende kjempebra show! Det er noe av det mest fengende og bra jeg har sett, faktisk! Min datter sa når det var ferdig; "Hvorfor slutter det når det akkurat har begynt? Det tyder på at det er bra, når hun klarer å sitte rolig nesten en time uten å være klar over det.... :O)

En mamma fra Nordbygda i Løten

______________________________________________________________

 

Statens Vegvesen, Hunderfossen - August 2007

Vi arrangerte vår årlige familiedag på Norsk vegmuseum i august med over 1300 besøkende barn og voksne.

Klovnen Silja var et av de nye innslagene i år. Hun sto for ansiktstatovering, trylleshow og utdeling av flotte ballongfigurer. Både store og små koste seg under showet til den blide og morsomme klovnen! Ballongfigurene og ansiktstatoveringene satte flotte farger på arrangementet!

Museet er veldig godt fornøyd med Klovnen Siljas produkt, både under planlegging og ved gjennomføring. Hun er ikke redd for å improvisere og er en veldig engasjert klovn som virkelig får med seg publikum. Vi kan på det varmeste anbefale henne til andre og ser ikke bort i fra at vi vil bruke henne igjen ved senere anledninger!

Randi Tone Skjelsvold

_______________________________________________________________

Ringerike Kommune Juli 07

Torsdagsklubben er et fritidstilbud for voksne psykisk utviklingshemmede her i Ringerike Kommune. Hver torsdag samles mellom 65-90 brukere og ledsagere til forskjellige aktiviteter

Vi har årlig sommerfest i juni, og Klovnen Silja sto for et fargerikt og underholdende innslag hos oss for 2. år på rad. Vi kommer garantert til å be henne komme neste sommer igjen også!  Innslaget med Klovnen Silja er noe alle kan forholde seg til uansett alder og funksjonsnivå. Takk for at du kom til oss - jeg tar kontakt i god tid før neste sommerfest i 2008!

Bjørg Hamborg.

_______________________________________________________________

Privat bursdag juni 07

Klovnen Silja satte prikken over i'en i vår datters 6-årsbursdag. Showet var midt i blinken for denne aldersgruppen, og Silja klarte å holde 100% oppmerksomhet fra 20 stk. 6-åringer under hele showet. Jeg kan varmt anbefale å bruke Klovnen Silja til barnearrangementer som skal inneholde det lille ekstra!

Hilde Sørum

_______________________________________________________

Løten Kommune (BUK) juni 2007

Klovnen Silja underholdt barn og unges kommunestyre (BUK) i Løten med komisk trylleshow på møtet vårt i Juni i år. BUK består av ungdom i alderen 12 - 16 år. Klovnen Silja nådde fint fram til dette publikummet, og både de som ble direkte involvert i showet ved at de kom fram på  "scena" og de som deltok fra sin plass i sirkelen, hadde en god og morsom opplevelse!

Marit Hjelløkken

_______________________________________________________________

Jublileumsfest Lunden Borettslag Juni 2007

Tusen takk for kjempeflott opptreden på vårt borettslags jubileum i mai!

Både store og små satte stor pris på å få oppleve en "ekte" klovn i vårt bomiljø. Alle barna i vårt borettslag var svært imponert over Klovnen Siljas ballongdyr i alle fasonger, og det var ikke rart at mange av barna fra nabolaget også dukket opp og fikk være med på moroa! Det har bidratt til å styrke samhørigheten for mange i bomiljøet rundt oss.

Jeg vil gjerne anbefale Klovnen Silja til andre arrangement, og kontakter henne selvsagt igjen!

Styreleder Ba Gjølstad

________________________________________________________

Oslo Motorbåtforening Juni 2007

"Det var et show som fenget meg som 43 åring, så jeg forstår barna som bare satt helt rolig å måpte!" Det var lagt til rette for å fenge alle aldersgrupper på en gang og det er veldig dyktig gjort. Hun spilte også litt på publikum som at barna fikk være med å gjøre forskjellige ting. Hun involverte også en voksen på sidelinja. Til slutt delte hun ut forhåndslagede ballongfigurer, dette falt også veldig i smak hos barna!

Igjen tusen takk for fin underholdning, og Klovnen Silja er klovnen jeg vil anbefale til venner og kjente som skal ha underholdning - Vi sees igjen!

Randi Framstad

________________________________________________________

Hovden Skisenter Påsken 2006-2007

Vi har hatt gleden av å ha Klovnen Silja hos oss de 2 siste påskene. Hun er til stor glede både for store og små med sine ulike show. Klovnen Silja er en meget allsidig klovn. Hun klovner og synger i sine barneshow, maler gøyale ansiktsfigurer og lager morsomme ballongfigurer som de små har stor glede av. Tror jammen meg jeg har sett voksne også som har stått i ballongkø.

Vi får skryt fra gjestene våre som synes det er kjempeartig at Silja er hos oss og underholder. Vi har allerede booket Klovnen Silja inn til påsken 2008 og vi gir henne våre aller beste anbefalinger.

Anne Karin Blix Grimestad

________________________________________________________________

Telemark Bataljon - februar 2007

Telemark Bataljon har de siste to årene hatt besøk av Klovnen Silja på vårt karneval. Hun har underholdt 150 barn og voksne, og har knyttet ballong-figurer og tryllet. Klovnen Silja har vært særdeles engasjerende og morsom. I tillegg er Silja ei blid og koselig jente som det er hyggelig å gjøre avtaler med. Vi anbefaler Klovnen Silja på det varmeste!

Monica M. Huseby

________________________________________________________________

Bøler Janitsjar  - Januar 2007

Vi har hatt gleden av å samarbeide med Klovnen Silja ved to anledninger i år, og hun kan sterkt anbefales. Klovnen Silja er proffesjonell på alle områder. Hun kjører et fantastisk trylleshow/ballongshow som trollbinder store som små. Artig og energisk.

Bjørg Skogen v/Bøler Janitsjar

________________________________________________________

Brekke og Strand Akustikk januar 2007

Brekke & Strand akustikk hadde sitt årlige arrangement for de ansattes barn den 13.1 2007. På svært kort varsel kunne Silja stille hos oss – perfekt timet kom hun inn og tok ungene med storm! Det var barn i alderen 5 – 50 år og alle moret seg stort over klovneriet og finurlige tryllekunster akkompagnert av muntre sanger! Vi sender vår store takk til henne!

Ingjerd v/                                                                                                   Brekke & Strand Akustikk AS, Oslo

________________________________________________________________

TNT Norge AS  -  januar 2007

TNT Norge AS var så heldig å få besøk av Klovnen Silja på vår juletrefest i Januar 07. Klovnen var en stor suksess. Hun tryllet, sang og tullet med barna og lagde flotte figurballonger! Barna levde seg godt inn i showet og de syntes Klovnen Silja var stor stas. 

Vi blir garantert å bruke Klovnen Silja flere ganger!

 Mvh Eirin Bakkemo, Camilla Pelaez og Marianne Fagersand                                    TNT Norge AS, Kjeller

________________________________________________________________

Heggin Barnehage januar 2007

Tusen takk for kjempeflott trylleshow i forbindelse med juletrefesten i vår barnehage. Ungene storkoste seg, og var veldig begeistret for figurballongene.
Vi har også fått mye skryt fra foreldrene som også ble engasjert i forestillingen. Veldig bra gjennomført show:-)

Med vennlig hilsen                                                                                                      Sidsel Tømt FAU-leder                                                                                        Heggin Barnehage, Mysen

________________________________________________________________

Quality Høyfjellshotell, Hovden - Påsken 2006

Vi har i påsken 2006 engasjert Klovnen Silja til å opptre på vårt hotell. Hun hadde 2 forskjellige show på to kvelder, noe som ble veldig godt mottatt av hotellgjestene, som i ettertid er kommet med positive tilbakemeldinger! Allsidighet, humør og fleksibilitet er det som fremhever seg, noe som er viktig fra hotellets ståsted.

Vi kommer til å engasjere Klovnen Silja igjen ved senere anledninger og gir henne våre beste anbefalinger!

Elin Zernichow Monsen                                                                     Hovden Høyfjellshotell

_______________________________________________________________

Geodata's Juletrefest januar 2006

Barna jublet og lo så de trillet på juletrefesten, da Klovnen Silja tryllet og tullet med sitt humørfylte show. Voksne og barn anbefaler Silja for barne-arrangement, hun er topp og våre barn  elsket henne!

Vennlig hilsen                                                                                                                 Sosial komiteen hos Geodata AS

________________________________________________________________

Vestlitoppen Borettslag - januar 2006

Klovnen Silja var i år underholdningen på Vestlitoppen borettslags årlige juletrefest. Med trylletriks, sang og tulling med barna var det stor suksess og masse latter! Vi ønsker gjerne klovnen Silja velkommen igjen!

Med beste hilsen miljøutvalget                                                                                           v/ Katrine Kirsebom

_______________________________________________________

Selmer Advokatfirma - januar 2006

Klovnen Silja var hos oss søndag 15. januar 2006 og holdt et komisk trylleshow for ca. 50 barn og 50 voksne i forbindelse med vår årlige juletrefest for ansatte med familier.

Klovnen Siljas show bestod av tryllerier, morsomheter samt utdeling av flotte ballongfigurer til alle barna. Hun kommuniserte godt med både barn og voksne og inkluderte sågar flere av barna i showet som assistenter.

Showet ble godt mottatt hos både voksne og barn hos oss, og vi kan anbefale henne på det varmeste til alle andre som ønsker seg en morsom og engasjerende klovn som underholdning på lignende arrangementer. Jeg opplevde også Klovnen Silja som blid, imøtekommende og lett å samarbeide med i forkant av arrangementet.

Britt G. Wien                                                                      Advokatfirmaet Selmer DA i Oslo             

________________________________________________________

Hadeland Vgs. - Apell om psykisk helse okt. 06

Apellen til Klovnen Silja ble en fin ramme for dagen (om psykisk helse) Hun knyttet opp kjent ungdomsproblematikk med å beelyse dem på forkjellige måter, både verbalt, med sang og illusjoner. Elevene nikket, smilte og lo , og kjente seg igjen i mye av det Klovnen Silja illustrerte. Klovnen Silja brukte også litt tid på å trygge elevene på at vi er forskjellig, og at vi må stole på oss selv, og lære av egne erfaringer. Hadeland videregående skole er veldig fornøyd med appellen til Klovnen Silja og ønsker henne likke til videre, gjerne i slike sammenhenger.

Jorun Eide - PP-rådgiver,                                                              Berit Thaulow BRørby - Helserådgiver/sos.ped

________________________________________________________

Ullevål Universitetssykehus september 2005

Åpen dag er et arrangement der vi ønsker å profilere sykehuset på en positiv måte utad. At publikum kan oppleve Ullevål som noe mer enn bare et sykehus. Her er det demonstrasjoner av ymse slag, stands, fagdager med forelesninger, liv og røre.  Det er aktiviteter for barna og underholdning for liten og stor.  I år hadde vi bl. a. en minikonsert med to av Idolfinalistene, et sjongleringsshow og trylleshow med Klovnen Silja fra scenen.

Klovnen Silja gikk rundt på barnesenteret og lagde ballongfigurer for de syke barna. Dette var veldig populært, og en hyggelig opplevelse for barna som av en eller annen grunn var på sykehuset. Det ga et lite "løft" for dem. Silja var morsom, trivelig, fleksibel og raus. Hennes vesen er behagelig, samarbeidsvilling og imøtekommende. Trylleshowet gjorde hun også stor suksess med, både for barn i alle aldre og også for de voksne som var til stede. Det var ca. 400 publikummere på dette showet. Her var det slapstickhumor, magi, tøys og tull og klovnerier i skjønn forening. Hun tok også opp barn på scenen til stor glede for alle. Klovnen Silja fremstår som en "ekte klovn" med klovnefjes og klovnedrakt og sprer om seg med humor og glede. Anbefales!

Ingunn Brønstad                                                                    Kulturverkstedet Moffedille, barnehageavdelingen i Oslo

________________________________________________________________

Pinsekirken i Bærum - mai 2005

Klovnen Silja var hos oss, Pinsekirken i Bærum, lørdag 28.05.2005 og hadde et barneshow for ca. 50 barn i forbindelse med kirkens egen Colorful Church arrangement. Klovneshowet bestod av morsomheter, tryllekunster og flotte ballongfigurer til alle barna. Både barn og voksne satt fengslet og var svært engasjert i det Klovnen Silja sa og gjorde, flere barn fikk også delta i aktivitetene sammen med Klovnen Silja på scenen.

Vår erfaring med Klovnen Siljas arrangement var god! Dette kan vi anbefale til andre!

Åsmund Sandli                                                                                                    Pinsekirken i Bærum

__________________________________________________________________________

Nettbuss Ringerike AS - Mai 2005

Nettbuss Ringerike AS benyttet Klovnen Silja under sitt arrangement "bussens dag" den 21. mai 2005.

Klovnen Silja ble engasjert både for å trekke folk til vår stand og bidra til at de ble i området lenger enn de ellers ville blitt. Vårt håp var at Klovnen Silja også skulle bidra til å gjøre "Bussens dag" mer allsidig, og heve kvaliteten på denne.

Kan i ettertid bekrefte for potensielle oppdragsgivere at Klovnen Silja innfridde alle forhåpninger. Klovnen Silja opptrådte meget profesjonelt på alle områder. Hun var aktiv og selvstendig, og tilpasset aktivitetene etter behov gjennom hele dagen. Hun vekslet med å blåse ballonger til barna på vår stand i Hønefoss sentrum  og spille og synge barnesanger i en rundtur med veteranbuss. Arrangementet varte i fire timer  og Klovnen Silja ble straks et sentralt og viktig innslag i vårt arrangement.

Nettbuss Ringerike kan på det varmeste anbefale Klovnen Silja til andre arrangører. Vi vil med glede benytte Klovnen Silja til lignende arrangement også i fremtiden!

Kjell Arne Engeskaug                                                                                                       Markeds-og utviklingssjef Nettbuss Ringerike AS

________________________________________________________________

September 2002

Klovnen Silja har vært profesjonell klovn på fulltid siden høsten 2002, og feirer snart 10-års jubileum!!

Tusen takk til alle kunder som har booket Klovnen Silja siden hun startet - og en spesiell takk rettes til trofaste arrangører av både Messer,  Juletrefester, Sparedager, fødselsdager og firma-arrangment - som bestiller Klovnen Silja igjen år etter år etter år - etter år.....  Dette tar vi som en av de beste komplimenter som kan fåes!

Klovnen Silja har så visst ikke tenkt å gi seg med det første, så det er bare å ta kontakt når som helst. Til både nye, gamle og trofaste kunder;

Velkommen skal dere være!

Klovnen Silja - 90 95 88 22
kontortid alle dager mellom 10:00 og 18:00

________________________________________________________________
 

image

Klovnen Silja | Klovneshow | Nissemor | Sang & Musikk | Priser og Bestilling   Barneselskap | Klovnefakta |  Linker | Spill og Moro | Referanser
Klovnen Silja`s Hovedside

© 2015 - Klovnen Silja  Klauvstadgutua 12  -  2760 Brandbu
Telefon     90 95 88 22
E-post: silja@klovn.no