.
.
.
.
.
 
      
 
 

 

 

image Klovnen Silja | Klovneshow | Nissemor | Sang & Musikk | Priser og Bestilling   Barneselskap | KlovnefaktaPiraten Sol | Spill og Moro | Referanser
Klovnen Silja`s Hovedside
image
image


Vil du vite hvor og når Klovnen Silja skal opptre offentlig fra gang til gang?
Gå inn på https://www.facebook.com/Klovn og klikk
"liker"- knappen - så holdes dere oppdatert!


_________________________________

Fyll ut
Kontaktskjemaet for å få tilsendt et uforpliktende tilbud på
forslagspakkene eller et skreddersydd opplegg ut fra deres ønsker

__________________________________
 

3 forslag til bursdagspakker;

__________________________________________________________________


 ca. 45 min
 
30 minutter   komisk trylleshow  (eller 15 min tryll og 15 min. sang/gitar)
15 minutter   ballongknyting
 
Bursdagsbarnet får også mulighet til å hjelpe klovnen Silja med å trylle slik at hun/han blir STJERNE i sitt eget bursdagsshow! Noen av de andre gjestene får også komme opp å hjelpe til.  Til slutt får bursdagsbarnet velge seg 6 stk valgfrie figurballonger som lages mens alle ser på. Alle barnegjestene får til slutt utdelt 1 forhåndslaget figurballong hver. Dersom
2 delt show med sang er ønsket, får barna selv velge hva vi skal synge!
 
Alle oversendte pristilbud på privat show er i utgangspunktet inkludert inntil 15 barn
___________________________________________________________________

      ca. 70 min

30 minutter   komisk trylleshow  (eller 15 min tryll og 15 min. sang/gitar)
15 minutter   ballongknyting
15 minutter   ansiktstatoveringer
  5 minutter   bursdagssangen
 
Bursdagsbarnet får også mulighet til å hjelpe klovnen Silja med å trylle slik at hun/han blir STJERNE i sitt eget bursdagsshow! Noen av de andre gjestene får også komme opp å hjelpe til.  Til slutt får bursdagsbarnet velge seg 6 stk valgfrie figurballonger som lages mens alle ser på. Alle barnegjestene får så utdelt 1 forhåndslaget figurballong hver. Etter det får alle barna velge seg hver sin ansiktstatovering - og til slutt synger vi alle bursdagssangen sammen! Dersom 2-delt show med sang og gitar er ønsket, får barna selv velge hvilke sanger vi skal synge under showet!
 
Alle oversendte pristilbud på privat show er i utgangspunktet inkludert inntil 15 barn
___________________________________________________________________

     Ca  1 time og 25 min

30 minutter   komisk trylleshow  (eller 15 min tryll og 15 min. sang/gitar)
15 minutter   ballongknyting
20 minutter   ansiktstatoveringer
 5 minutter    bursdagssangen
 5 minutter   BAMSEBESØK som kommer å deler ut godteri!
 
 
Bursdagsbarnet får også mulighet til å hjelpe klovnen Silja med å trylle slik at hun/han blir STJERNE i sitt eget bursdagsshow! Noen av de andre gjestene får også komme opp å hjelpe til.  Til slutt får bursdagsbarnet velge seg 6 stk valgfrie figurballonger som lages mens alle ser på. Alle barnegjestene får så utdelt 1 forhåndslaget figurballong hver. Etter det får alle barna velge seg hver sin ansiktstatovering - og til slutt synger vi alle bursdagssangen sammen! Dersom 2-delt show med sang og gitar er ønsket, får barna selv velge hvilke sanger vi skal synge under showet! - og ikke nok med det! Når klovnen Silja har reist - kommer det et nytt besøk! Bamse! Han kommer å deler ut 1 stk. "munngodt" til hver av barna - og stiller selvsagt også til fotografering!
 
Alle oversendte pristilbud på privat show er i utgangspunktet inkludert inntil 15 barn
___________________________________________________________________
 

Dersom dere ønsker underholdning mindre enn 45 minutter, eller mer enn 90 minutter bistår selvsagt Klovnen Silja med det også! Hun underholder ofte med forskjellige innhold i alt fra 20 minutter til 2, 5 timer i private selskaper. Vi hjelper dere å skreddersy program og opplegg etter deres ønsker og behov. Fortell oss hva dere ønsker - og dere vil få oversendt forslag på forskjellige blandingspakker!

Prisene vil variere noe etter antall barn, - lokasjon i Norge og hvor mange timer dere ønsker. Fyll inn kontaktskjemaet og vi vil komme raskt tilbake til med eksakte, men allikevel helt uforpliktende pristilbud!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Under ser du eksempel på digital bursdagsinvitasjon som
medfølger GRATIS ved bestilling av show! De har høy oppløsning, er i beste kvalitet og tilfredsstiller kravene hos ethvert trykkeri i
300 dpi, 8 bits,  CMYK  og 3-9 MB store.

1 stk plakat + 1 korrigering er gratis
uansett hvilken type arrangement 

Dersom det ønskes gjentatte korrigeringer  kommer hver korrigering på kr. 175,- pr. stk. ink. alt. Hvis dere ønsker 2 eller flere forskjellige plakater, kommer plakat nr. 2 på kr. 450,- Plakat nr. 2 kan korrigeres inntil 2 ganger gratis. Etter dette gjelder samme korrigeringspris; kr. 175,- pr. gang. Dere kan få oversendt plakaten i jpeg eller pdf. Dersom dere ønsker den i flere enn ett format, kommer ekstra filformat utover den ene som er gratis på kr. 85,- pr. stk. inkludert alt.

Bildefilene kan brukes fritt til plakater, innbydelser, eller legges ut på nett. Vi omskriver teksten til akkurat det dere vil! Filen sendes over på epost i valgt format - enten Pdf eller Jpeg. Om du ønsker å sende ut invitasjonene på epost eller via web - gi da beskjed, for i så fall må den lages i RBG (istedetfor Cmyk) som gir korrekt farge-gjengivelse ved elektronisk bruk. Valget er ditt - bare si i fra hvilket format du ønsker!

________________________________________________________________

HELIUM-BALLONGER

Dere kan bestille valgfrie heliumballonger til bursdagsbarnet eller til alle barna!
Dere ser et utvalg av de forskjellige heliumballogene Klovnen Silja har litt lengre opp på venstre side  Disse koster kr. 120,- pr stk, og blir levert med 2 meter lang tråd og en liten ballongvekt som er festet til snøret, slik at ballongen ikke skal forsvinne
opp i lufta. Dersom det bestilles mange på en gang, får dere kvantumsrabatt!

________________________________________________________


     
Og nå...

noen tips...!

HEMMELIGHETEN BAK ET VELLYKKET BARNESELSKAP
 

Et barneselskap kan være en ganske stressende affære. Men ved å planlegge i god tid på forhånd kan du spare deg for mye stress og bekymring. Ring eller send e-post for pristilbud - husk å oppgi adressen arrangementet skal stå dersom du et ønsker pristilbud.

REGEL NUMMER EN: GJØR DET IKKE ALENE..


Få med deg minst en til som kan hjelpe deg å holde styr på tingene. Det er ingen lett oppgave å holde orden på et hus fullt av viltre barn.

NÅR BØR KLOVNEN SILJA KOMME?

Den beste løsningen pleier å være at Klovnen Silja kommer ca. 30 - 60 minutter etter at bursdagen har startet. På den måten får barna tid til å spise og drikke litt før showet - og kanskje også åpne pakker?  Å så er det veldig lurt å vente med alt som har med sukker å gjøre til etter at showet er ferdig. Barna blir naturlig veldig oppspilt av Klovnen Silja og hva som skjer i forbindelse med tryllingen - humoren og all latteren. Derfor gjør man lurt i å spare kaker og godter til de siste 30 - 60 minuttene av bursdagsfesten.

HVOR SKAL SELSKAPET HOLDES?

Det blir nå mer og mer populært å arrangere barneselskaper utenfor hjemmet. Mange velger å invitere hele selskapet ut på restaurant eller leie plass i for eksempel en fornøyelsespark.

McDonalds tilbyr ferdige opplegg for foreldre som skal arrangere barneselskap. Kanskje du til og med får hilse på Ronald McDonald hvis du er heldig. Tusenfryd har også gode tilbud for barneselskaper i sommersesongen. Det er dessuten mulig å få leid en rekke ulike selskapslokaler.

En slik løsning kan spare deg for mange problemer og mye oppvask. Men det kan også være en stressende opplevelse å få med seg mange barn til byen, spesielt hvis det er smått med parkeringsplasser. Det kan være lurt og sjekke parkeringsmulighetene på forhånd.

Det kan også være lurt og huske på at å holde oversikten over mange barn i en restaurant eller park med mange barn krever ekstra oppmerksomhet. En god løsning kan være å dele ut hatter og navneskilt til barna. Slik kan det unngås at noen kommer bort i mengden. Skal selskapet holdes i en park, er det viktig å forhøre seg om hvilke muligheter som finnes i tilfelle regn.

HJEMMESELSKAPER

Hjemmeselskaper er naturlig vis det billigste alternativet.

Men husk på at en gjeng viltre barn trenger mye plass. Mye søl blir det ofte også. Et stort rom uten teppe kan være det ideelle stedet. Fjern gjenstander som lett kan velte eller knuses på forhånd. Det tar kun noen få minutter. Så kan du slappe av når gjestene kommer.

På sommertid kan det være en god ide å benytte utearealer dersom dette finnes. Men sørg for at det er muligheter til å komme under tak. En plutselig regnskur kan sette et brå stopp for festlighetene. Flere timer under en stekende sol uten muligheter for skygge er heller ikke bra.

TYPE SELSKAP

En måte å gjøre noe ekstra ut av selskapet kan være å arrangere temasselskap eller karneval. Dette kan være spesielt gøy for de litt eldre barna.

Men unngå de mest upraktiske kostymene. Særlig små barn har ofte problemer med og se, sitte, stå eller spise på grunn av kostymet. Vær også på vakt mot de aller mest krigerske barna som gjerne tar med seg plastsverd til å slå de andre barna med.

NÅR SKAL SELSKAPET HOLDES?

Velg et tidspunkt når alle kan komme. Barnas skoletid og foreldrenes arbeidsdager kan være et problem. Ikke start for tidlig. Mamma og pappa skal helst ha tid på seg til å komme hjem fra jobb før de må kjøre barna til selskap.

I skoleferien er mange bortreist eller opptatt med andre aktiviteter. Mange familier har egne planer for helgen. Pass på å sende ut invitasjoner i god tid.

Hvis du skal leie en klovn eller tryllekunstner til å underholde, er det lurt å ha dette klart før du sender ut invitasjoner. Profesjonelle artister er ofte booket i helgene. Det kan være greit å vite når på dagen artisten er ledig før du bestemmer det nøyaktige tidspunktet for selskapet.

HVOR LENGE?

Et gjennomsnittlig barneselskap varer 2 - 3 timer. Vær nøye med å skrive på invitasjonene nøyaktig når selskapet begynner og slutter . Enkelte foreldre har en tendens til å la barna sine forbli uavhentet en god stund etter at selskapet er slutt så de selv kan få tid til å handle eller gjøre unna andre ting.

En skriftlig invitasjon er klart det mest praktiske. Når barnas foreldre har dag, tid og sted nedskrevet oppstår det ingen misforståelser.

Likevel er det alltid noen som kommer for sent. La de første 30 minuttene gå med til å bli litt "husvarme" før du setter i gang med underholdningen eller andre viktige aktiviteter. Så går ingen glipp av det!

HVEM SKAL INVITERES?

Ikke for mange...

For helt små barn i 2 -3 årsalderen vil mamma, pappa og noen få nabobarn være mer en nok. I denne alderen skjønner barna uansett ikke helt hva alt oppstyret dreier seg om.

Fire og femåringer er straks mer engasjerte i saken og vil mer enn gjerne invitere venner hjem. Men det er lurt å ikke la det ikke bli for mange. 20 femåringer er mye å holde styr på.

En god tommelfingerregel fra "Betty Crocker Party Book" kan være å invitere like mange gjester som barnets alder pluss to (for en femåring inviteres da 5+2=7 gjester). Å få dette til å fungere i praksis er selvsagt straks verre. Allikevel ser vi at "normalen" er å ha 10-15 gjester fra 5-6 år og oppover - og det fungerer helt fint.

Når barna kommer opp i skolealder er det vanlig at hele klassen blir invitert.

IKKE BLAND ALDERSGRUPPER

En viktig ting å huske på: Ikke bland aldersgruppene. Treåringer og seksåringer kan gå fint sammen rent privat , men i et selskap går det ofte mindre bra.

Gi ikke etter når fire år gamle Trine kommer sammen med storesøsteren sin på syv og ser ut som hun gjerne vil bli.

Det er heller ikke nødvendig at mamma blir igjen bare fordi seks år gamle Erik ikke vil la henne gå. Mamma er ikke med i barnehagen eller på skolen heller. Og ofte er det barnet som gråter mest når mamma drar som blir det viltreste etter en liten stund.

BESTILLE UNDERHOLDNING

Ved å leie en profesjonell artist sikrer du deg mot et kjedelig selskap. Du slipper å bekymre deg for hva barna skal finne på. Og du gir dem en overraskelse som garantert ikke vil bli glemt!

En typisk barneforestilling varer fra 45 minutter og oppover. Du finner forslag til ferdig oppsatte pakker øverst på siden. Klovnen Silja påtar seg i tillegg å stå for å  lede leker og andre selskapsaktiviteter.

Iberegnet tiden for ankomst og avgang, kakespising, iskrem og åpning av gaver har du da dekket opp et fullt 2 timers selskap.

Det er som regel liten vits i og bestille trylleshow for barn som er yngre enn 3 år gamle. I denne alderen er de for små til og følge med på det som foregår særlig lenge, og vil neppe forstå så mye av det som foregår. Derimot er de kjempefasinert av ballonger!

Svært små barn ka  bli skremt av og møte en klovn i full sminke på nært hold, særlig hvis de ikke på forhånd vet at klovnen kommer på besøk. De minste barna bør ha et fang å kunne krype opp i dersom de viser tegn på redsel.

Når barna kommer opp i 11-12 årsalderen bør de alltid tas med på råd før noen artister engasjeres. Enkelte gutter i denne alderen kan synes det er flaut og få en klovn på besøk. Klovnen Silja har dog vært i flere 11 & 12 års lag med stor suksess!

Når du bestiller underholdning lønner det seg å være ute i god tid. Du kan gjerne sjekke prisen flere steder. Prisen for et privat bursdags-show kan variere fra 1450,- til 5000,- kroner avhengig av hvilken artist du bestiller og hva slags kvalitet du ønsker på showet.  (Mange der ute er amatører eller tar opptredener på siden av vanlig jobb - så du kan klare få tak i en "billig-klovn") Men husk;  pris og kvalitet henger nøye sammen. Hos oss er vi opptatt av at du skal bli mest mulig fornøyd - både du - og barna! - så hos oss følger så vel som kvalitet og service alltid med i prisen!  Klovnen Silja er en av Norges beste underholdere - både på scenen og i samarbeid med dere som arrangør. Hun er helproff,  seriøs og er kjent for å levere fantastisk underholdning det skal mye til for å kunne matche.

BURSDAG MED BESØK AV KLOVNEN SILJA

Når du ringer for å bestille underholdning vil Klovnen Silja gjerne ha følgende informasjon;  Dato og klokkeslett for selskapet,   Selskapets adresse, postnummer og sted,  telefonnummer og gjerne mobil - navnet og alder på den som har bursdag, og et ca. antall barna som skal invitereres. Du kan også bruke  kontaktskjemaet

Klovnen Silja sender alltid en skriftlig avtale til dere på epost som skal signeres og returneres. Dette for at du som arrangør skal kunne føle seg sikker på at alt går som det skal - til riktig tidspunkt. En gjensidig skriftlig avtale er sikkerhet for alle parter og forhindrer også eventuelle misforståelser som fort kunne ha funnet sted.

Enda flere tips.....


DEKORASJONER

Dekorasjoner utgjør en viktig ramme rundt et festlig selskap. Hvis du bruker et eget rom for selskapet, kan du slå deg riktig løs.

Ingen ting skaper så festlig og fargerik stemning som ballonger. Mye dekorasjons -materiell kan du få kjøpt i større kjøpesentre og moroforretninger. Eller du kan lage egne dekorasjoner med saks, lim og litt fingerferdighet. Hvorfor ikke låne en idébok på biblioteket og sette deg ned sammen med barna og lage pynt?

MATLAGING

Mat er en sentral del av et hvert barneselskap. Men barn går ikke i selskap for å spise gourmet mat. Spar deg selv for mange bekymringer og gjør det hele så enkelt som mulig.

Kake og iskrem er nærmest en selvfølge. Saft og brus hører også med. Pizza, hamburgere og pølse med brød er også populær mat. Hvis du planlegger å grille ute, ha en reserveplan klar i tilfelle regn.

En mulighet er å kjøpe maten ferdig. Dette er dyrt, men sparer deg for mye arbeid. Lager du maten selv kan du bruke fantasien til å forme og dekorere på en festlig måte.

Større barn kan synes at det er gøy å lage sin egen mat. Bak ferdig flere små pizzabunner

g la hvert av barna legge på det fyllet de liker best og steke sin egen pizza!

Husk på at barn gjerne spiser fortere enn voksne, særlig i selskaper. Og unngå å gi de små for mye drikke. Det kan fort bli en våt fornøyelse.

LEKER OG AKTIVITETER

Barn har en livlig fantasi og evner i stor grad å underholde hverandre. Det er viktig å unngå at selskapet overstyres fra de voksnes side. Men enkelte leker og aktiviteter bør være planlagt.

Når du planlegger aktiviteter kan det lønne seg å huske på at barns oppmerksomhet fort kan svikte. Det kan være en god ide å ha flere leker og aktiviteter planlagt enn det du tror du vil få bruk for.

Skal du finne på noe riktig originalt kan du vurdere og leie utstyr fra en festarrangør. Ting som kan leies kan for eksempel være kjempeludo, elektriske minibiler, hoppeslott og mye annet rart.

Hvorfor ikke låne en bok på biblioteket om barneleker og aktiviteter? Eller se om du kan finne noe gøy på Internett. Du kan finne mange nyttige tips om leker og aktiviteter hos Foreldrenett og Lekesiden.

ÅPNE PRESANGER

Åpning av presanger kan med fordel gjøres til en egen post på programmet. Hvis barna får pakke ut gavene med en gang, kan det lett bli mye rot.

Gaver er spennende saker. Og barna blir lett opptatt med alle de nye gavene sine i stedet for å delta i leker, følge med på underholdningen eller spise opp maten sin.

Samle sammen alle presangene i en bag og ta disse fram mot slutten av selskapet. Legg navnene på alle giverne i en hatt og la hedersgjesten trekke ett og ett navn ut av hatten og åpne pakken som hører til.

Dette kan bli et fint høydepunkt i selskapet og egner seg bra som en avslutningsaktivitet!

 

image

Klovnen Silja | Klovneshow | Nissemor | Sang & Musikk | Priser og Bestilling   Barneselskap | Klovnefakta |  Linker | Spill og Moro | Referanser
Klovnen Silja`s Hovedside

© 2015 - Klovnen Silja  Klauvstadgutua 12  -  2760 Brandbu
Telefon     90 95 88 22
E-post: silja@klovn.no

    
     

 

legend blue 11s black infrared 6s legend blue 11s louis vuitton outlet coach outlet online beats by dre cheap coach factory outlet beats by dre outlet louis vuitton outlet Legend Blue 11s louis vuitton outlet jordan 6 black infrared black infrared 6s jordan 11 legend blue michael kors outlet coach outlet online beats by dre cheap michael kors outlet online jordan 6 black infrared jordan 11 legend blue kate spade outlet legend blue 11s louis vuitton outlet michael kors outlet Lebron 11 louis vuitton outlet michael kors outlet legend blue 11s black infrared 6s louis vuitton outlet legend blue 11s louis vuitton outlet north face black friday jordan 6 black infrared beats by dre black friday uggs black friday legend blue 11s coach black friday legend blue 11s coach outlet online